وي خاطرنشان کرد: نيروي مقاومت بسيج در حوزه راهياننور بسيار فعال است، بنابراين پيشنهاد ستاد گردشگري جنگ اين است که تصديگري دولت را از کاروانهاي راهيان نور برداريم و آن را به مردم بسپاريم تا دولت و سازمانهاي مرتبط بتوانند سرمايهگذاري فرهنگي کنند.
مقيمي افزود: يکي از اين راهها سپردن کار به آژانسهاي مسافرتي است. هر چند در اين حوزه پايگاههاي بسيج نيز فعاليت ميکنند، بايد مسيرهاي گردشگري را شناسايي و کار اجرايي بهدست مردم سپرده شود.
دبير ستادگردشگري جنگ در ديدار با معاون فرهنگي، پرورشي نيروي مقاومت بسيج گفت: حرکت کاروانهاي راهيان نور يک سفر است، بنابراين سازمان در اين زمينه وظايفي دارد و بايد روند اين سفر را تسهيل کند.
وي گفت:در خصوص گردشگري عمومي نيز ما به دنبال آن هستيم تا تعامل بين نيروهاي نظامي و مردمي را بيشتر کنيم. به عنوان مثال، مناسب است کاروان راهيان نور در مسير خود از جاذبههاي دفاع مقدس، جاذبههاي طبيعي، تاريخي و مذهبي به همراه هم لذت ببرند و از اماکن اقامتي و پذيرايي مناسب بهرهمند شوند.
معاون فرهنگي پژوهشي نيروي مقاومت بسيج نيز در اين نشست گفت: معتقدم بحث همکاري نيروي مقاومت بسيج و سازمان ميراث فرهنگي فراتر از بحث راهيان نور است، زيرا بيشترين مشتري سفر در کشور، بسيج است.
اثباتي افزود: ما حاضريم در زمينه سازماندهي کاروانهاي راهياننور در بخش خصوصي وارد ميدان شويم و اگر ستاد گردشگري جنگ طرحي را پيشنهاد دهد حاضر به همکاري هستيم.
S/H/105
انتهای پیام/